Γρύλοι – Ανεβατόρ Κρυστάλλων & Ανταλλακτικά

Τα ηλεκτρικά παράθυρα είναι σήμερα καθεστώς στις περισσότερες βιομηχανίες οχημάτων.
Η Packard παρουσίασε πρώτη φορά το 1940 ηλεκτρικά παράθυρα. Έκτοτε όλοι οι κατασκευαστές προσαρμόστηκαν στο νέο μοντέλο και άρχισαν σταδιακά να εφοδιάζουν όλα τα μοντέλα τους με ηλεκτρικά ανεβατόρ.
Με χειριστήρια κουμπιά στη πόρτα, είτε στη κεντρική κονσόλα σήμερα η ηλεκτροκίνηση των παραθύρων γίνεται με γρήγορο και αθόρυβο τρόπο. Επίσης σε περίπτωση που κάποιος ενεργοποιεί επίμονα το κουμπί και παρουσιαστεί εμπόδιο στη πορεία του κρυστάλλου, τότε ο μηχανισμός για λόγους ασφαλείας ενεργοποιείται αντίθετα και αλλάζει πορεία αποφεύγοντας τον τραυματισμό.

Σήμερα οι μηχανισμοί συναρμολογούνται με ποιοτικά υλικά, υποβάλλονται σε δοκιμασίες σωστής λειτουργίας, έτσι ώστε να εφασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αξιοπιστία.

Οι μηχανισμοί διακρίνονται σε χιαστούς – [ψαλιδωτοί], σε καλωδιακούς με ντίζα κίνησης, σε μονούς και διπλούς τύπου Bowden.
Τα περισσότερα μοντέλα έχουν αποσπώμενα μοτέρ και μεγάλη σειρά εξαρτημάτων προς επισκευή.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεγάλη σειρά μηχανισμών τόσο μηχανικούς όσο και ηλεκτρικούς. Επίσης συρματόσχοινα, ράουλα, κομβία κίνησης, τεντωτήρες, κλίπς στερέωσης κρυστάλλου είναι μερικά από τα ανταλλακτικά επισκευής.

Για κάθε απορία σας και επισκευή μηχανισμού μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

grylloi-anavator-01
grylloi-anavator-02
grylloi-anavator-03
grylloi-anavator-04